Voorstelvideo nu online!

Mijn eerste video staat online! Niet de eerste video zoals ik die van plan ben te gaan maken, maar wel de eerste video op mijn YouTube kanaal Paardenmeisje 2.0.

In deze video neem ik jullie mee in mijn reis als paardenmeisje, van hoe het zo’n 29 jaar geleden allemaal begon, helemaal tot aan dit moment. Daarnaast vertel ik waarom ik mijn YouTube kanaal start. Alvast een tipje van de sluier; in mijn video’s zal ik diverse hippische beroepen gaan volgen, van Hoefsmid tot Paarden chakra healer en van Instructeur tot Zadelpasser. Niet alleen als zoektocht voor mezelf om te achterhalen welke mogelijkheden er zijn om met paarden te gaan werken, maar ook als inspiratiebron voor iedereen die het maar interessant vindt. Of je nu 5 bent of 55, je bent nooit te oud om jouw meisjesdroom te volgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s