Equiday 2020

Equiday 2020 stond al lange tijd in mijn agenda en het kaartje was gekocht. Spontaan ontstond in de voorafgaande week het idee om mijn videocamera mee te nemen. Even gecheckt met de organisatie en het was toegestaan dus we gingen er wat leuks van maken! Het regende flink op de heenweg, maar eenmaal daar werd het toch gelukkig droog.

We zagen inspirerende demo’s van onder andere Monya Spijkhoven met een angstige ruiter die in een klein half uurtje helemaal ontspande. Conrad van Pruijssen liet met ClickerCoach een onopgevoede pony zien hoeveel je kunt bereiken met clicktertraining. Daarnaast sprak ik gedreven ondernemers als Annette Timmer van Paardeniriscopie en Aly van der Meulen van Centaur Trails.

Ook nog even nagenieten van Equiday of ben je niet geweest en wel heel nieuwsgierig? Kijk dan snel deze video!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s