Opleiding gestart

Het is zowel op mijn website als mijn YouTube kanaal even iets rustiger. Dat komt vooral door een samenloop van omstandigheden. Zo ben ik gestart met mijn opleiding voor Begeleider Hersenwerk voor Paarden, daar tussendoor heb ik er nog 2 weken uit gelegen door Corona en inmiddels zijn we in de afrondende fase van de opleiding.

Naast de lesdagen, gaat er ook veel tijd zitten in het huiswerk, maar dat is zo ontzettend mooi om te doen! Door lessen te geven als huiswerk, zie je ook meteen wat hersenwerk kan doen voor zowel mensen als paarden en vooral ook de connectie. Enthousiasme, focus, verbinding en begrip, je ziet het allemaal. Het is een cadeautje om deze lessen te mogen geven.

Binnenkort zal ik ook op mijn YouTube-kanaal daar ook wat van delen, maar nu eerst nog even de focus op de laatste loodjes van de opleiding. Op 13 december rond ik deze af dus mocht je vast een les willen plannen, neem dan zeker even contact op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s