Maar liefst 3 winnaars bij Winactie workshop en snuffelmat!

Iedereen heeft het zwaar gehad afgelopen jaar, maar zeker ook de paardenstichtingen. Daarmee bedoel ik paardenopvang, zorgboerderijen, paardrijden voor gehandicapten, etc. Zelf ben ik vorig jaar als vrijwilliger langere tijd bij een paardenopvang betrokken geweest en ik weet hoe pittig het kan zijn voor de vrijwilligers, maar ook voor het bestuur van een stichting. Daarom heb ik besloten een gratis workshop Hersenwerk voor Paarden weg te geven speciaal voor deze goede doelen!

De opbrengsten van de snuffelmatten van 50-50 Shop komen altijd al ten goede aan een goed dierendoel en zij waren dan ook meteen bereid om ook een snuffelmat ter beschikking te stellen waar de vrijwilligers dus ook na de workshop mee kunnen werken! Even wat ontspanning en fun voor vrijwilligers en de paarden.

Na alle inzendingen was het lastig kiezen tussen de mooie motivaties en daarom besloot ik maar liefst 3 winnaars te kiezen.

Eerste prijs – Workshop Hersenwerk voor Paarden + Snuffelmat
Stichting Bosch en Vaart/ De Zonneruiters

Extra prijzen – Workshop Hersenwerk voor Paarden + Kleine verrassing
Stichting Galecopperpark – Sublime
De Ponyvriendjes

Van harte gefeliciteerd en ik zie jullie allemaal snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s