Interview op NPO 3FM

Via een oproepje op Facebook over bijzonder beroepen, kwam ik terecht bij het programma ‘Slapen kan altijd nog’ op NPO 3FM. Elke zaterdagochtend behandelen zij zo’n bijzonder beroep en benoemen die dag direct tot de dag van dat beroep.

Zo werd zaterdag 27 februari benoemd tot Internationale Begeleiders Hersenwerk voor Paarden-dag ๐Ÿ˜€ en mocht ik vertellen over wat er zo mooi is aan dat beroep. Heel leuk dat zij hier aandacht aan besteden en voor iedereen die het interview gemist heeft, is het hier terug te luisteren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s