Hersenwerk materialen

Materialen die je kunt gebruiken voor hersenwerk zijn eindeloos. Velen kun je gewoon aanschaffen bij winkels als Action en Welkoop, maar er zijn ook speciale snuffelmatten te koop. Hieronder vind je enkele voorbeelden die bij mij te koop zijn. Waaronder het Hersenwerk Startpakket en de Kleurrijke Snuffelmat!

Hersenwerk startpakket

Regelmatig merk ik dat de stap om daadwerkelijk hersenwerk te gaan doen, groot is voor paardenliefhebbers. Dat terwijl de wil er wel is, maar de creativiteit om materiaal te vinden of bedenken ontbreekt dan nog wel eens. Op veler verzoek biedt ik daarom vanaf nu het Hersenwerk Startpakket aan. In dit pakket vind je het volgende:

🐴 Snuffelmat van ong. 70 x 70 cm. Stevig, makkelijk mee te nemen en wasbaar (tijdelijk verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren)
🐴 Heuptasje met Paardenmeisje 2.0 opdruk en gevuld met gezonde paardensnoepjes
🐴 Hand-out met de basisbeginselen van Hersenwerk voor Paarden
🐴 Een stappenplan voor werken met deze mat!

Kosten
Kosten voor het startpakket bedragen € 49,95 incl. btw. Levertijd bedraagt 2-7 werkdagen.

Op aanschaf van dit product zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Kleurrijke Snuffelmat

Snuffelmat-Blauwgroen

Snuffelmat-geel

Deze fijne snuffelmatten zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook heel fijn om te gebruiken! Met de afmeting van 70 x 70 cm. is hij groot genoeg voor elk paard. Daarnaast is hij van stevig materiaal en is er de mogelijkheid om hem in te vouwen en gemakkelijk vast te klikken met de plastic clips. Daarmee neemt hij weinig ruimte in beslag en is hij op te hangen in elke zadelkast.

De matten zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Geef bij jouw bestelling in het ‘Opmerkingen’ veld aan wat de kleur van jouw keuze is.

Kosten
Kosten voor Kleurrijke snuffelmat bedragen € 28,95 incl. btw.
De verzendkosten bedragen € 5,60 Levertijd bedraagt 2-7 werkdagen.

Op aanschaf van dit product zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Spijkersnuffels van 5050Shop Steunt Dieren met Bestellingen

De 5050ShopSDB maakt en verkoopt unieke items voor mens èn dier. Met oude spijkerbroeken, fleeceresten en gedoneerd garen maakt Suze Steenbergen originele SpijkerSnuffelpuzzels. Deze bijzondere snuffelmatten worden verkocht en de opbrengst gaat volledig naar goede doelen die allemaal een verbintenis met dieren hebben.

De matten worden gemaakt op bestelling, maar er zijn er ook vaak een aantal op voorraad. Wil je een mat op maat bestellen? Neem dan contact op met de 5050Shop.

Onderstaand een aantal voorbeelden ter inspiratie, deze zijn niet meer beschikbaar. Kosten van de matten verschillen van € 45 tot € 65.