Masterclass Hersenwerk voor Paarden

Online Masterclass Hersenwerk voor Paarden
(incl. gratis E-book)

Hersenwerk voor Paarden, heb jij er al eens van gehoord? Het betekent dat je een paard onder jouw begeleiding laat zoeken naar lekkers in of op verschillende materialen. Dit kunnen snoepjes, vers fruit of groenten of zelfs zijn reguliere voer zijn. Hersenwerk heeft vele voordelen maar er bestaan de nodige misverstanden over en daar neem ik je graag in mee in deze masterclass.

Een aantal voordelen van Hersenwerk op een rij:

🧩 Door de endorfine die vrijkomt bij Hersenwerk, helpt het jouw paard te ontspannen

🧩 De band tussen jou en jouw paard wordt versterkt omdat je Hersenwerk echt als team doet

🧩 Geblesseerde paarden kunnen nog steeds hun energie kwijt door de mentale inspanning die Hersenwerk vraagt

🧩 Je leert de lichaamstaal van je paard te lezen

🧩 Het is een mooie manier om jonge paarden kennis te laten maken met vreemde voorwerpen

🧩 Je komt tegemoet aan de natuurlijke behoefte van je paard om mentaal uitgedaagd te worden

🧩 Heel veel plezier met jouw (verzorg)paard!

Over de Online Masterclass

In deze online masterclass leer je de basis van Hersenwerk voor Paarden. Uiteraard wil ik jou en jouw (verzorg)paard graag op weg helpen om zelf de voordelen van Hersenwerk te gaan ervaren. Daarom zal ik in de masterclass ook praktische video’s gebruiken en aan de hand daarvan stap voor stap uitleggen hoe je oefeningen opbouwt en deze ook zelf op die wijze uit kunt voeren.

Kosten

De kosten voor de online masterclass bedragen € 20 en hierbij krijg je het E-Book Hersenwerk voor Paarden gratis. Je ontvangt het in je e-mail, zodra je je aanmeldt dus je kunt direct beginnen met lezen! Daarnaast krijg je na afloop van de masterclass ook de replay toegestuurd.

|Review

Hersenwerk voor Paarden is een musthave
Alles behalve suf, alternatief of zweverig. Hersenwerk voor paarden is in mijn ogen een absolute must voor het paard. Paarden in de natuur vullen hun dagen met hersenwerk. Heel eenvoudig uitgelegd, hersenwerk voor paarden is zoeken naar verstopt voedsel. In de natuur is dit de enige manier om te overleven. Sportpaarden kunnen we met hersenwerk uitdagen, motoriek trainen en de zintuigen prikkelen. Geen roomservice maar werken voor de kost, met als gevolg ontspanning door inspanning.

Miranda van Dongen, Oud-Deelnemer online cursus Hersenwerk voor Paarden

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via e-mail!