Workshop Hersenwerk voor Paarden

Mijn YouTube-kanaal heb ik opgericht om een platform te geven aan hippische ondernemers, maar daarnaast ook om zelf te ontdekken waar mijn interesse zou liggen. En daarin heb ik inmiddels de eerste stap kunnen zetten. Hersenwerk voor Paarden gaat het worden!

Hersenwerk is het zoeken naar iets lekkers in verschillende materialen. Dat is een korte omschrijving van wat Hersenwerk is. Het zoeken naar voer is iets wat paarden van nature het grootste gedeelte van de dag doen. In die natuurlijke behoefte kunnen we paarden dus tegemoetkomen door het aanbieden van Hersenwerk. Niet enkel je voer uit een bak of gras van een volle wei grazen, maar al je zintuigen en motoriek gebruiken om bij het voer te komen.

Ter voorbereiding op de opleiding Begeleider Hersenwerk voor Paarden, die ik zal starten in oktober, volgde ik met mijn bijrijdpaard Renze een workshop van Tamara Dorresteijn. Uiteraard filmde ik deze voor Paardenmeisje 2.0!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s