C & C Stables – De eerste video op locatie

Wow, wat was het spannend, via Facebook plaatste ik de volgende oproep:

Hierop kreeg ik veel reacties, heel veel reacties. Heel leuk, maar dit betekende dat ik moest gaan kiezen. Helaas laat de tijd die ik naast mijn werk beschikbaar heb, het niet toe om gratis bij 20 mensen te gaan filmen en daarnaast deze video’s ook nog eens te bewerken. Al snel nadat ik de oproep geplaatst had, kreeg ik een privé berichtje van Chantal Kruiver dat ik bij haar op stal van harte welkom was. Zij runt sinds kort samen met Chantal Rappoldt een pensionstal in Spanbroek, genaamd C&C Stables. Nadat ik even op hun website gekeken had, wist ik eigenlijk al dat ik graag een keertje bij deze dames op bezoek wilde. Hun visie op paarden houden en paarden trainen sprak me erg aan. Daarom besloot ik dan ook dat zij de eerste waren waar ik mijn videoskills graag wilde oefenen! Ik was van harte welkom en dat bleek ook toen ik daar was. Heel hartelijk werd ik ontvangen, hebben we een leuk gesprek gehad en hebben ze me een uitgebreide rondleiding gegeven. Daarnaast heb ik 2 lessen bij mogen wonen en een mooie grondwerksessie met hun jonge Friese paard Do.

Achteraf gezien was dit alles bij elkaar een uitdagende klus omdat ik alles wat zij doen graag in beeld wilde brengen en dit heel divers is. Ook het geluid werkte niet helemaal mee, maar al met al ben ik heel tevreden voor mijn eerste video en dank ik Chantal, Chantal, Sandra, Barbera en natuurlijk hun paarden en de gezellige honden van harte voor de inspirerende middag. Veel kijkplezier met de eerste video van Paardenmeisje 2.0!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s