Twee video’s tegelijk opnemen

Mijn eerste video staat online! Niet de eerste video zoals ik die van plan ben te gaan maken. Op woensdag 19 augustus nam ik maar liefst 2 video’s tegelijk op. Nicole De Graaf – Beijer reageerde op mijn Facebook-oproepje met als reactie dat ik van harte welkom was om mee te lopen met Paardentaxi Amsterdam. Zij regelde dat ik mee kon met een rit voor Power of the Horse. Daaruit ontstond het idee om voor beide bedrijven een video op te nemen., maar wel de eerste video op mijn YouTube kanaal Paardenmeisje 2.0.

Zo kwam het dat ik die woensdagmiddag eerst kennismaakte met Daniëlle Schubert. Zij liet zien op welke wijze zij omgaat met paarden die een trauma hebben opgelopen en daarnaast mocht ik mee met de strandrit waar ik een goede indruk kreeg van hoe ze kinderen om leert gaan met paarden. Allemaal gebaseerd op Natural Horsemanship.

De paarden werden naar het strand toegebracht door Eldert de Graaf van Paardentaxi Amsterdam. Uiteraard samen met zijn trouwe vriend, de herder Arie. Samen met zijn vrouw Nicole runt hij het bedrijf en heeft hij van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Zelfs zoon Aaron gaat binnenkort rijden met zijn eigen auto-trailer combinatie om zo de capaciteit uit te breiden!

Wat een heerlijke dag was dit! Het was een feestje om met deze lieve en gepassioneerde mensen mee te mogen lopen, maar dat zal in de video’s ook zeker te zien zijn. De eerste video, die van de Paardentaxi komt zondag 23 augustus online. De video van Power of the Horse volgt zondag 30 augustus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s