Doe nu mee met de Online Cursus Hersenwerk voor Paarden

Vorige week zondag, 13 december haalde ik mijn diploma Hersenwerk Begeleider voor Paarden. In de afgelopen maanden heb ik in de opleiding gezien wat een meerwaarde Hersenwerk kan bieden voor zowel paard als eigenaar en vooral ook de connectie. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen dit te laten ervaren.

Dat is in deze periode fysiek wat lastiger misschien, maar toch kunnen we juist in deze tijd wel wat leuks gebruiken om met ons paard te doen. Dat bracht me op het idee van een Online Cursus Hersenwerk voor Paarden, via Instagram. Laagdrempelig en toch vol inspiratie voor leuke activiteiten die je samen met jouw paard kunt doen. Je leest er alles over op deze pagina. De online cursus is momenteel afgelopen, later dit jaar zal deze opnieuw starten. De datum zal tzt worden aangekondigd via social media en deze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s